IMG 20170805 WA0004

Picknickplaats aan fietsroute

picknickplaatsOns bedrijf ligt centraal op Walcheren, waar de fietsers hun fietsroutes volgen en een picknickstop ( fietsknooppunt 50) maken om van het uitzicht en rust te kunnen genieten.

 

 

 

 

 

Moestuin

moestuinDe landbouw is onze levenswijze die u kunt aanschouwen op de naast liggende en in de nabijheid gelegen percelen. Wij telen aardappelen, graan, uien, suikerbieten en mais, u krijgt zelfs de gelegenheid om groente en fruit te telen in onze moestuin!

 

 

Huttenbouw en andere speelmogelijkheden

DSC 0198Op het kampeerterrein is voldoende speelplaats op het grasveld. Er is o.a. een schommel, trampoline, zandbak en duikelrek. Ook kan er gebruik gemaakt worden van diverse skelters en traptrekker met aanhangers. Er is een volleybalnet, korfbalpaal en een apart voetbalveldje met doeltjes. Naast deze speelattributen kunnen de kinderen met ouders tijdens hun verblijf een eigen hut bouwen op het huttenbouwterrein direct naast het campingterrein!

In de recreatieruimte kan gebruik gemaakt worden van een voetbaltafel, dartbord, krijtbord, televisie, tafeltennis en diverse kleine spelletjes.

Kijk voor meer foto's in ons foto-album!Camperplaats

camperplaatsWij beschikken over een 'Stop 'n Go' Camperplaats

Tussen 17.00 en 09.00 uur voor € 10,-